Gratis verzending vanaf €50 (NL)
Nature Matters Nature Matters

Levering en retourneren

Levering

Voor het verzenden van jouw bestelling gebruiken wij PostNL. Waar mogelijk gebruiken wij daarvoor pakketjes die door de brievenbus passen, anders de normale pakketpost. De verzendkosten krijg je altijd van tevoren te zien in je winkelmandje. Je betaalt € 4,95 voor bestellingen onder de € 50. Vanaf € 50 aan artikelen betaal je geen verzendkosten.

Wanneer je op werkdagen voor 13:00 bestelt, verzenden wij je pakketje nog diezelfde dag, tenzij anders duidelijk vermeld. In alle andere gevallen versturen wij het pakket de eerstvolgende werkdag. Je ontvangt van ons bij elke verzending een track-en-trace code, dus ook voor de brievenbuspakketjes. Zo weet je precies wanneer je jouw pakketje zult ontvangen.

Wij verzenden naar Nederland en België.

Retourneren

Niet tevreden met je bestelling of is er iets misgegaan? Terugsturen is uiteraard geen probleem.

Wel willen wij adviseren om van tevoren goed na te denken of je een product echt wilt hebben of niet. Het onnodig heen en weer sturen van pakketjes is natuurlijk niet heel duurzaam en dat zou zonde zijn.

De snelste manier om een retour aanvraag te doen, is via het Retour Aanmelden formulier.

Je kunt ook een e-mail sturen naar contact@naturematters.nl, een bericht sturen via WhatsApp of via één van onze socialemediakanalen.

Binnen één werkdag kan je van ons antwoord verwachten op je retour aanvraag.

Wanneer wij iets verkeerd hebben gedaan met je bestelling, bijvoorbeeld een verkeerd of kapot product hebben geleverd, betalen wij de kosten voor het terugsturen. Anders moet je de retourkosten zelf betalen. Het is in dat geval ook belangrijk dat de producten – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele verpakking en zonder te zijn gebruikt terug worden gestuurd.

In het geval dat je zelf de retourkosten moet betalen, mag je zelf een vervoerder kiezen. Laat ons wel even weten met welke vervoerder het pakket terugkomt. Het liefst ontvangen wij ook een track-en-trace code.

Je hebt na ontvangst van je bestelling 30 dagen bedenktijd. Binnen die 30 dagen heb je het recht om zonder opgaaf van redenen (een deel van) de bestelling te retourneren. Nadat je dat aan ons kenbaar hebt gemaakt, heb je 14 dagen de tijd om hetgeen terug te sturen. Wanneer wij de bestelling retour hebben ontvangen, dan wel bewijs van retourzending hebben ontvangen, betalen wij het verschuldigde bedrag terug.

Stuur je de hele bestelling retour? Dan betalen wij het volledige bedrag inclusief betaalde verzendkosten en btw terug. Wanneer je de bestelling deels terugstuurt krijg je enkel het bedrag van de geretourneerde artikelen, inclusief betaalde btw over die artikelen, terug.

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.