Nature Matters Nature Matters
0

Levering en retourneren

Levering

Voor het verzenden van onze pakketjes gebruiken wij PostNL. Waar mogelijk gebruiken wij daarvoor pakketjes die door de brievenbus passen, anders de normale pakketpost. De verzendkosten krijg je altijd van te voren te zien in je winkelmandje. Je betaalt €4,- voor brievenbuspakketjes en €6,- voor normale pakketjes. Vanaf €50 aan artikelen betaal je geen verzendkosten.

Wanneer je op werkdagen voor 16:00 besteld, verzenden wij je pakketje nog diezelfde dag, tenzij anders duidelijk vermeld. In alle andere gevallen versturen wij het pakket de eerstvolgende werkdag. Je ontvangt van ons bij elke verzending een track-en-trace code, dus ook voor de brievenbuspakketjes. Zo weet je precies wanneer je jouw pakketje zult ontvangen.

Wij leveren momenteel alleen in Nederland.

Retourneren

Niet tevreden met je bestelling of is er iets misgegaan? Terugsturen is uiteraard geen probleem.

Wel vragen wij je voordat je bestelt goed na te denken over of je een product echt wilt hebben of niet. Het onnodig heen en weer sturen van pakketjes is natuurlijk niet duurzaam. Dan voorkomen we ook dat wij een product wellicht niet opnieuw kunnen verkopen en weg moeten doen.

Wanneer wij iets verkeerd hebben gedaan met je bestelling, bijvoorbeeld een verkeerd of kapot product hebben geleverd, betalen wij de kosten voor het terugsturen. Anders moet je de retourkosten zelf betalen. Het is in dat geval ook belangrijk dat de producten – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele verpakking en zonder te zijn gebruikt terug worden gestuurd. Deze kosten bedragen circa €4,10 voor brievenbuspakketjes en €6,75 voor een normaal pakketje, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Neem voor het terugsturen van artikelen contact met ons op door te mailen naar [email protected], dan lossen we het samen op.

Je hebt na ontvangst van je bestelling 14 dagen bedenktijd. Binnen die 14 dagen heb je het recht om zonder opgaaf van redenen (eendeel van) de bestelling te retourneren. Nadat je dat aan ons kenbaar hebt gemaakt, heb je nog eens 14 dagen om hetgeen terug te sturen. Wanneer wij de bestelling retour hebben ontvangen, dan wel bewijs van retourzending hebben ontvangen, betalen wij het verschuldigde bedrag terug. Stuur je de hele bestelling retour? Dan betalen wij het volledige bedrag inclusief betaalde verzendkosten terug. Wanneer je de bestelling deels terugstuurt krijg je enkel het bedrag van de geretourneerde artikelen terug.