Gratis verzending vanaf €50 (NL)
Nature Matters Nature Matters

Huskee

De Huskee Cup is een herbruikbare koffiebeker van Huskee. Die je zowel thuis, op het werk, in een koffietentje of to go kan gebruiken. Deze cup is gemaakt van koffieschil, een bijproduct van de productie van koffie. Huskee maakt producten die jou zowel visueel als in gebruik aan zullen spreken. Bijproducten en gerecyclede materialen worden gebruikt voor het maken van die producten.

4 resultaten

Een uniek biopolymeer dat Huskee zelf heeft ontwikkeld. Gemaakt van overgebleven coffee husk (koffieschil) en op PP gebaseerde hars. Het materiaal is sterk, veilig om uit te consumeren en is goed herbruikbaar.

HuskeeSwap is een gratis service voor jou als eigenaar van een Huskee Cup met deksel. Het enige dat je hoeft te doen is je Huskee Cup met deksel inleveren bij een aangesloten café wanneer je je bestelling plaatst. Je krijgt dan een schone Huskee Cup met deksel terug. De Huskee Cups worden door het café hygiënisch schoongemaakt. Aangesloten cafés vind je in de HuskeeSwap app. Die kan je downloaden in de App Store en Google Play Store. Laat je favoriete café weten van dit mooie initiatief wanneer ze nog niet meedoen. Zij kunnen zich eenvoudig aanmelden via de website van Huskee.

Hoewel de Huskee Cup echt wel tegen een stootje kan, zal er een moment komen in je leven dat je Huskee Cup het begeeft. Hoe mooi is het dan dat jouw Huskee Cup een tweede leven tegemoet gaat? HuskeeLoop is het systeem waarin Huskee jouw Huskee Cup graag terug ontvangt om er een ander mooi Huskee product van te maken. Lever je Huskee Cup in bij een HuskeeSwap locatie (of bij ons), dan komt je Huskee Cup weer bij Huskee terecht.

Wil je de Huskee Cup in een grotere hoeveelheid inkopen tegen een gereduceerd tarief? Dat kan! Stuur ons een mail op zakelijk@naturematters.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.