Gratis verzending vanaf €50 (NL)
Nature Matters Nature Matters

Marcel's Green Soap

Marcel's Green Soap maakt natuurlijke zepen die je in en om het huis kunt gebruiken. Ze hebben naast wasmiddel ook allesreiniger, afwasmiddel, vaatwastabletten, schoonmaakdoekjes, toiletblokken, handzeep, hygiënische doekjes en toiletreiniger. Super veelzijdig dus, voor ieder wat wils! Dat is niet het enige wat dit merk zo bijzonder maakt. Hun producten staan er namelijk om bekend dat ze ecologisch, natuurlijk, vegan, biologisch afbreekbaar en plasticvrij zijn. Een super mooi Nederlands merk met heerlijke geuren!

3 resultaten

Jazeker. Alle producten van Marcel's Green Soap zijn veganistisch en nooit op dieren getest, ook hun leveranciers testen niet op dieren. 

Voor het grootste gedeelte wel, omdat de meeste ingrediënten bestaan uit organische verbindingen. Om de juiste pH waarde te krijgen, de producten extra schoonmaak kracht te geven en wat dikker te maken worden er zouten toegevoegd. Deze zijn niet biologisch afbreekbaar. Marcel's Green Soap is voor 97% biologisch afbreekbaar en daarom ook veilig om buiten te gebruiken en door het afvoerputje te spoelen. 

Ja, alle plastic verpakking van Marcel's Green Soap zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Veel alternatieven op plastic zijn soms op de lange termijn niet heel veel beter voor het milieu. Denk aan de productieprocessen, het vervoer, recyclingprosessen etc. Gooi je lege fles dan ook altijd bij het plastic afval!

De schoonmaakmiddelen van Marcel's Green Soap zijn duurzaam en natuurlijk doordat ze ingrediënten gebruiken die uit de natuur komen, die niet schadelijk zijn voor mens, dier en planeet, bestaande uit plantaardige, biologisch afbreekbare en veilige chemicaliën.