Gratis verzending vanaf €50 (NL)
Nature Matters Nature Matters

Brauzz

Het Belgische Brauzz maakt duurzame schoonmaakmiddelen. Met hun wasstrips, vloerreiniger strips en vaatwastabletten maak je met een schoon geweten schoon, zonder plastic en zonder vervuiling van het milieu.

7 resultaten

Brauzz is een all-in-one schoonmaak of wasmiddel dat vrij is van wegwerpplastic, geen schadelijke en onnodige stoffen bevat, super makkelijk in gebruik is en heel veel lichter dan conventionele huishoudelijke producten. Eén wasstrip weegt bijvoorbeeld maar 2 gram! Vergelijk dat maar eens met het gewicht van een fles vloeibaar wasmiddel. Het is de nieuwe manier van schoonmaken.

De producten van Brauzz zijn makkelijk biologisch afbreekbaar. Daarnaast wegen ze per stuk minder dan gewone schoonmaakmiddelen, waardoor er veel uitstoot bespaart wordt tijdens het transport. Daarnaast worden de producten in karton verpakt in plaats van wegwerp plastic.

Ja! De producten van Brauzz zijn gemakkelijk biologisch afbreekbaar.

De producten van Brauzz zijn ecologisch. Ze bevatten geen schadelijke stoffen. Zowel de verpakking als de schoonmaakmiddelen van Brauzz zijn duurzaam en milieuvriendelijk.

De wasstrips van Brauzz zijn makkelijk in gebruik. Voor één wasje gebruik je één wasstrip. Voor een klein wasje gebruik je een halve wasstrip. Grote lading of veel vlekken? Gebruik dan twee wasstrips.