Gratis verzending vanaf €50 (NL)
Nature Matters Nature Matters

Nuud

Nuud maakt anti-odorants die in tegenstelling tot deodorants de ongewenste geuren niet maskeren, maar helpen voorkomen. De producten van nuud, met een gepatenteerde formule, werken meerdere dagen, volledig vrij van troep en 100% natuurlijk.

4 resultaten

Nuud is een super efficiënte natuurlijke deodorant zonder kunstmatige geurstoffen. Het maakt geen gebruik van irriterende en onbewezen ingrediënten, zoals aluminium, parabenen, petrochemische rommel en irriatoren van dierlijke oorsprong. Nuud bestaat alleen uit natuurlijke ingrediënten; het belangrijkste van deze 10 ingredienten is micro zilver dat op natuurlijke wijze de geur van transpiratie voorkomt zonder dat het de poriën blokkeert of irritaties veroorzaakt. Daarnaast worden gecertificeerde, plantaardige ingrediënten zoals kokosolie, was van de carnaubapalm en amandelolie toegevoegd om microzilver op zijn plek te houden. Dat maakt Nuud zó ontzettend uniek: simpel, puur en 100% natuurlijk.

De volledig lijst: Ecocert zilver (micro zilver), kokosolie, wonderolie, zink oxide, amandel olie (veel onverzadigde vetzuren), minerale klei, plantaardige emulgator, wonderolie extract, plantaardige mengverbeteraar en carnauba was.

Bij gebruik is een zeer kleine hoeveelheid Nuud meer dan genoeg! Was je oksels goed met zeep, droog ze goed af en verdeel gelijkmatig een hoeveelheid ter grootte van een erwt per oksel. Nuud is super geconcentreerd en zeer makkelijk smeerbaar. Je kunt een magic cap gebruiken om te smeren zonder je vingers te gebruiken. Op naar blije oksels!

Nuud werkt meerdere dagen. Gemiddeld brengen mensen Nuud om de 3 dagen aan. Maar iedereen heeft zijn eigen frequentie, dus het is even proberen. Gebruik nuud om te beginnen bijvoorbeeld om de dag en verhoog dit na een week of twee totdat de tijdsperiode voor u werkt.

Gewone deodorants die aluminiumzout of bakpoeder bevatten, veroorzaken vaak verstoorde zweetprocessen en leiden tot opgeslagen afvalstoffen in je lichaam. Nuud lost dit op. Natuurlijk en geurloos! Soms verhevigt je zweten de eerste paar dagen, in termen van nattigheid en geur. Dit "detox"-effect verdwijnt naarmate u Nuud langer gebruikt. Twijfel je: begin in het weekend, dan kun je in je eigen vertrouwde omgeving ervaren hoe Nuud voor jou werkt.

Nuud blijft zelfs na het douchen doorwerken, dus je kunt zoveel douchen als je wilt. Als je echter heel hard wrijft met bijvoorbeeld een washandje, kun je de buitenste lagen van de huid en dus ook Nuud verwijderen.

Door de werking van Nuud is het niet meer nodig om onder de oksel met zeep te wassen. Het effect van Nuud is nog langer als je niet met (te veel) zeep onder de oksels wast, maar dat is natuurlijk net wat je zelf fijn vindt.

Nuud is een crème op oliebasis, vergelijkbaar met watervaste zonnebrandcrème. Omdat het niet in water oplost, kun je douchen, sporten of wat je maar wilt, zonder dat de effectiviteit van Nuud afneemt.

Simpel gezegd: nee. Omdat Nuud geen zouten bevat, is er geen ophoping van deze zouten die kleding verkleuren en onbruikbaar maken.

Nuud komt in een bioplastic tube. Die tube zit in verpakking van biologisch afbreekbaar karton. De verpakking van nuud is dus helemaal recyclebaar en goed voor het milieu!

Omdat nuud een anti odorant is en geen deodorant, heeft nuud een neutrale geur. Nuud bevat geen vage chemicaliën, maar zorgt wel voor frisse oksels.

nuud bevat geen schadelijke stoffen en dankt zijn werking aan 10 natuurlijke ingrediënten. Daarnaast is de verpakking duurzaam: van karton en bioplastic uit suikerriet. Dus zowel goed voor jou als de planeet.

Meestal binnen één week. Echter, ieders microbioom is anders. Het kan voor jou dus langer of korter duren voordat nuud bij jou werkt.

Nuud kan je online kopen bij Nature Matters. Nuud past gewoon door de brievenbus.